Kalliokiipeily

Tervetuloa kokeilemaan kalliokiipeilyä Vantaan Käärmekalliolle! Kiipeily tarjoaa uusia elämyksiä luonnossa ja kiipeily tarjoaa jokaiselle sopivasti haastetta ja onnistumisen elämyksiä. Kiipeily sopiikin ihan kaikille olet sitten liikkunut aina tai vasta aloittamassa! Tunnilla sinulla on mahdollisuus kokeilla ulkokiipeilyä turvallisesti ohjaajien avustamana. Käärmekalliolla on helppoja kiipeilyreittejä, joista jokainen löytää omansa, mitä voi kiivetä. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, oma innostus kokeilla riittää. Kaikki tarvittavat varusteet saat paikan päältä. Tervetuloa!

Paikalle pääsee parhaiten bussilla Vantaan Ikealle, josta lyhyt kävelymatka kallioille. (Ks. www.reittiopas.fi ja laita määränpääksi Vantaan Ikea). Jos tulet autolla, kannattaa se jättää Ikean tai Porttipuiston parkkipaikoille. Tässä linkki tarkasta sijainnista.

Tapaamme kallion juurella. Kallio alue on pieni, joten löydät ohjaajat varmasti. Omia varusteita ei tarvitse olla, kaikki saat paikan päältä, mutta omia varusteita saa toki olla mukana. Tunti järjestetään yhteistyössä Suomen Alppikerhon kanssa.

Ulkokiipeily on sääriippuvaista. Jos päivän aikana on satanut ja ulkona on märkää, kiipeilyä ei järjestetä.

Yhteyshenkilö: Leo Leipakka 0456517214

 

Maanantai
Kalliokiipeily
4.6. –18.6.
klo  14:00 –16:00 Käärmekallio

Tervetuloa kokeilemaan kalliokiipeilyä! Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai taitoja. Kalliokiipeily toteutetaan turvallisesti yläköydellä ohjaajien varmistaessa. Kaikki varusteet saat paikan päältä.

Lisätietoa
10 kiipeilijää / kiipeilykerta.Ilmoittaudu lähettämällä nimesi, ikäsi ja puhelinnumerosi:ville-pekka.laukkanen@hel.fiIlmoittautumisia otetaan vastaan edellisen viikon torstaista kello 12.00 lähtien.

(Yhteistyötunti Fun Actionin kanssa)
 
Leo Leipakka
0456517214
 
Ville Laukkanen
0406700079