KuplafutisOhjeet kuplafutispeliin saapuvalle

HUOM! Ilmoittautuminen kuplafutikseen tapahtuu alla olevan varauskalenterin kautta. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa.

Paikka:

Pelit pelataan ulkona, Pirkkolan liikuntapuiston tekonurmikentällä. Kenttien välittömässä läheisyydessä sijaitsevat palloilu- ja liikuntahallit.

Varusteet:

Kuplafutiksessa tärkein varuste on kuplapallo. Kuplapallojen painoraja on 120 kiloa ja minimipituus pelaajilla tulee olla 140cm. Kuplajengi huolehtii kuplapallojen paikalle tuomisesta, täyttämisestä ja niiden käytön ohjeistamisesta. Myös jalkapallot ja maalit tulevat Kuplajengin toimesta. Pelaajille suositellaan kuplan alle liikuntaan soveltuvia vaatteita. Kaikilla pelaajilla tulee olla peliin soveltuvat urheilujalkineet kentällä ollessa. Nappulakenkiä ei suositella turvallisuuden vuoksi. Sisätiloissa pelatessa pelaajilla tulee olla sisäpelikengät. Silmälasien sijasta suosittelemme piilolinssejä. Pelaajien tulee poistaa päältä ja taskuista terävät esineet kuten korut ja avaimet, jotka voivat vahingoittaa itseä ja naarmuttaa palloja.

Jokaisen pelaajan on osallistuttava alkuohjeistukseen! Olethan siis ajoissa paikalla.

Vakuutukset:

Jokainen pelaaja on itse vastuussa vakuutuksistaan. Järjestäjä ei vastaa pelaajille otteluiden aikana tapahtuvista mahdollisista loukkaantumisista. Ennen pelaamista jokaisen osallistujan tulee allekirjoittaa vastuuvapautuslomake.

Turvallisuus:

Kuplafutis on turvallista, mutta luonnollisesti pelin aikana saa varautua tärähdyksiin, törmäyksiin ja kaatuiluun, joten emme suosittele peliä raskaana oleville tai esimerkiksi polvivaivoista kärsiville. Kentällä saa olla ainoastaan silloin kun kuplapallo on puettuna oikein päälle.

 

http://nytliikunta.fi/
heinäkuu 2018
ma ti ke to pe
2526272829
23456
910111213
1617181920
2324252627
3031123