Suppailu

SUPpaus eli Stand Up Paddling on juuri sitä, mitä sen englanninkielinen nimi kertookin, eli seisten melontaa. SUPpaaminen tapahtuu surffilautaa muistuttavan, mutta tilavuudeltaan paljon suuremman laudan päällä. Uimataito on välttämätön, ihan varmuuden vuoksi. Kastumisen todennäköisyys on todella pieni.

SUPpitunti alkaa noin 10 minuutin maaosuudella jolloinka teille kerrotaan miten lauta toimii ja mitä tulee tietää mm. turvallisuutta ajatellen. Vetten päällä ensimmäiset 10-20 minuuttia menee siihen; että opettelette “seisomaan” ja kääntymään. Loppuaika onkin sitten vaan SUPpausta 😉 Suppaus on aikalailla verrattavissa vaikeusasteeltaan polkupyöräilyyn. Uskallankin sanoa; että jokainen joka osaa pyöräillä osaa SUPata!

HYVÄ TIETÄÄ:

Lähtöosoite on Linnunlauluntie 4. Paikan tunnistaa suuresta oranssista SUPpilaudasta sidottuna puuhun.

Säänmukainen vaatetus. Jos on lämmin niin sortsit ja T-paita riittää oikein hyvin, hiukan kylmemmällä säällä esimerkiksi verkkarit ja pitkähihainen/tuulitakki. SUPpaaminen tapahtuu avojaloin.

Vaihtovaatteet on hyvä olla mukana, ihan varmuuden vuoksi.

supfinland.com sivustolta lisätietoa tarvittaessa

Perjantai
Suppailu
2.6. –28.7.
klo  14:00 –15:30 Töölönlahti

Suppaus on seisten melontaa. Suppaaminen tapahtuu surffilautaa muistuttavan, mutta tilavuudeltaan paljon suuremman laudan päällä. Uimataito on välttämätön.Lisätietoa