Puistojumppa Rastila Camping

Puistojumpassa tehdään helppoja askelluksia sykkeen kohottamiseksi sekä lihaskuntoliikkeitä voiman kasvattamiseksi. Liikkeet tehdään musiikin tahtiin raikkaassa ulkoilmassa! Puistojumppa soveltuu jokaiselle kunnosta riippumatta, sillä liikkeet tehdään omaa kehoa kuunnellen ja liikelaajuutta soveltaen. Rohkeasti mukaan nauttimaan ulkoilmasta ja yhteisestä tekemisestä!

Jos sinulla on oma alusta, ota se mukaan lihaskuntoliikkeitä varten. Juomapullo mukaan ja sään mukainen vaatetus ylle! Tunnille on säävaraus.

Keskiviikko
Puistojumppa Rastila Camping
1.6. –31.8.
klo  17:00 –17:50 Rastila Camping Helsinki

Puistojumpassa tehdään helppoja askelluksia sykkeen kohottamiseksi sekä lihaskuntoliikkeitä voiman kasvattamiseksi. Liikkeet tehdään musiikin tahtiin raikkaassa ulkoilmassa! Puistojumppa soveltuu jokaiselle kunnosta riippumatta, sillä liikkeet tehdään omaa kehoa kuunnellen ja liikelaajuutta soveltaen. Rohkeasti mukaan nauttimaan ulkoilmasta ja yhteisestä tekemisestä! Jos sinulla on oma alusta, ota se mukaan lihaskuntoliikkeitä varten. Juomapullo mukaan ja sään mukainen vaatetus ylle! Tunnille […]