NYT-liikunta

NYT-liikunta on ympäri Helsinkiä tapahtuvaa 18–29-vuotiaille suunnattua monipuolista ja rentoa matalankynnyksen liikuntaa. Toiminta on edullista ja tuntivalikoimasta löytyy tarjontaa kaiken tasoisille liikkujille.

Toiminnan 30 euroa maksavalla kausikortilla voit osallistua rajattomasti kaikille tunneille oman mielesi mukaan. NYT-liikunnan syyskausi kestää syyskuusta joulukuun puoleenväliin ja kevätkausi tammikuusta toukokuun loppupuolelle. Kesäisin järjestetään maksuttomia lyhytkursseja, tapahtumia ja erilaisia retkiä esimerkiksi trampoliinipuistoihin tai kalliokiipeilypaikoille.

 

NYT-liikuntakortti

NYT-liikuntakortti maksaa 30€/kausi (+ 4€ ladattava älykortti ensimmäisellä kerralla.)

Kausikortteja saa ostettua seuraavista toimipisteistä:

  • Itäkeskuksen uimahalli, Olavinlinnantie 6
  • Jakomäen uimahalli, Somerikkopolku 6
  • Latokartanon liikuntahalli, Agronominkatu 26
  • Liikuntamylly, Jauhokuja 3
  • Pirkkolan uimahalli, Pirkkolan metsätie 6
  • Töölön Kisahalli, Paavo Nurmen kuja 1 E

NYT-liikunnan kausikortteja on myös lainattavissa kahden viikon laina-ajalla kirjastoista. Voit katsoa korttien saatavuuden kirjaston Helmet-internet-sivuilta. Sivuille pääset suoraan tätä linkkiä napsauttamalla. Hakusanana voit käyttää: NYT-liikuntakortti

 

Osallistuminen

NYT-liikuntatunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen eikä osallistuminen vaadi minkäänlaista liikuntataustaa. Tunneilla on asiantuntevat ja kannustavat ohjaajat, jotka opastavat ensikertalaisia lajin saloihin ja tarjoavat kokeneemmille liikkujille sopivasti haasteita. Kaikille löytyy oma tapansa liikkua.

Tutustu tarjontaan, liikuntapaikkoihin ja lajiesittelyihin: nytliikunta.fi

 

Yhteistyö

NYT-liikunnan toimintaa järjestetään yhteistyössä mm. liikuntaseurojen, yhdistysten ja Helsingin kaupungin eri toimijoiden kesken. NYT-liikunta tekee tiivistä yhteistyötä koulujen, työpajojen ja esimerkiksi työelämäpalveluiden kanssa. Yhteistyökumppanit ovat käyneet tutustumassa ryhminä NYT-liikunnan toimintaan ja NYT-liikunta on järjestänyt mm demo- ja esittelytunteja yhteistyökumppaneiden toimipisteissä.

Jos toimit 18-29-vuotiaiden keskuudessa ja koet toiminnastamme olevan kohtaamillesi nuorille aikuisille hyötyä, ole yhteydessä NYT-liikunnan koordinaattoreihin ja mietitään yhdessä, miten kannustaa heitä kohti aktiivisempaa elämäntapaa.

Liikuntakoordinaattori
Henna Ylikoski, läntinen liikuntatiimi
puh. 040 1593260
s-posti: henna.ylikoski@hel.fi

Liikuntakoordinaattori
Kreetta Craycroft, idän liikuntatiimi
puh. 040 177 9887
s-posti: kreetta.craycroft@hel.fi

 

 

Seuraavat helsinkiläiset liikuntaseurat ovat toteuttamassa NYT-liikuntaa syksyllä 2022:

Awase aikido

Eräviikingit

Hac ry

Helsingin kirjastostopalvelut

Helsingin nuorisopalvelut

Helsinki Ultimate

HNMKY

Linnanmäen Sirkuskoulu

Smash Center

Tyttöjen Talo

VSH

WB-Pantterit