Padel

 

HUOM! 

Runsaan osallistujamäärän vuoksi torstain klo 16-17 padel-tunnille on poikkeuksellisesti otettu käyttöön ilmoittautuminen. Tunnin maksimikapasiteetti on 16 pelaajaa ja ilmoittautumisella varmistetaan, että kaikki paikalle tulleet pääsevät pelaamaan.

Ilmoittaudu tunnille laittamalla viesti ”Padel” numeroon 040 177 9887 torstaina klo 8-11 välillä.

Saat vastauksena kuittauksen siitä, pääsitkö tunnille ja paljonko paikkoja on jäljellä.

Mikäli sinulla ei ole omaa mailaa, voit lainata kassalta mailan tunnille mennessäsi.

Padel-tunnit järjestetään kentillä 1-4.

 

Padel on mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä ovat yhdistelmä tennistä ja squashia. Kenttä on pienen tenniskentän kaltainen verkkoineen, mutta uloimpien rajaviivojen sijasta kenttää rajoittavat seinät. Pallo saa pelissä tietyin rajoituksin osua seinään ja kimmota siitä. Padelia pelataan sääntöjen mukaan nelinpelinä, mutta sitä on mahdollista pelata myös kahdestaan.

Tunnille tarvitset mukaan mukavat liikuntavaatteet sekä sisäpelikengät. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita!

 

Torstai
Padel
12.1. –25.5.
klo  16:00 –17:00 Arena Center Myllypuro

  HUOM!  Runsaan osallistujamäärän vuoksi torstain klo 16-17 padel-tunnille on poikkeuksellisesti otettu käyttöön ilmoittautuminen. Tunnin maksimikapasiteetti on 16 pelaajaa ja ilmoittautumisella varmistetaan, että kaikki paikalle tulleet pääsevät pelaamaan. Ilmoittaudu tunnille laittamalla viesti ”Padel” numeroon 040 177 9887 torstaina klo 8-11 välillä. Saat vastauksena kuittauksen siitä, pääsitkö tunnille ja paljonko paikkoja on jäljellä. Mikäli sinulla ei […]

Padel (ilmoittautuminen)

[mappress mapid="151"]