Sirkuskoulu

Sirkuskoulussa pääset kokeilemaan ja oppimaan erilaisia sirkustemppuja erilaisin sirkukseen liittyvin välinein. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Ammattitaitoiset ohjaajat opettavat ja voit edetä temppuilussasi omaan tahtiin.

Linnanmäen sirkuskoulu on Suomen toiseksi vanhin nuorisosirkus. Se on perustettu vuonna 1981. Nykyistä toimintaa ylläpitää kannatusyhdistys. Sirkuskoulu toimii sen tarkoituksiin varustellussa salissa Ruskeasuon Steiner-koululla viikon jokaisena päivänä. Vakituisiaharrastajia on noin 550 oppilasta 3-vuotiaista aikuisiin. Sirkuskoulu esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa ympäri pääkaupunkiseutua.

Linnanmäen sirkuskoulussa on ehtinyt vuosien saatossa olla mukana monia nykyisin omilla aloillaan hyvinkin menestyneitä suomalaisia, kuten Iiro Seppänen, Mika Häkkinen, Jaakko Saariluoma, Cia Canger ja Juha Kurvinen

Perjantai
Sirkuskoulu
7.9. –14.12.
klo  14:30 –15:30 Linnanmäen sirkuskoulu

Tunnilla lämmitellään erilaisten pelien ja voimaharjoittelun avulla. Jokaisella tunnilla treenataan permantoakrobatiaa ja tutustutaan johonkin sirkuslajiin päivän teeman mukaisesti. Tule kokeilemaan sirkusta!

Lisätietoja
HUOM! Ei tuntia syyslomalla 19.10.
 
Maiju Mustonen
0442565225
www.linnanmaensirkuskoulu.fi